Rosa bandet 2017

Rosa bandet är nåt helt fantastiskt enligt mig! Att begreppet har blivit så stort och att oktober numera i de allra flestas huvud sammankopplas med kampen mot bröstcancer är helt makalöst. Cancer är ju något som drabbar alla nån gång, på ett eller annat vis, i familjen eller åtminstone i närmsta kretsen, så vanligt är det ju tyvärr idag. Jag försöker att lägga alla små bidrag jag kan , under oktober , och under resten av året försöker jag också bidra när jag kan till forskning. Nu under oktober har man alla möjligheter att bidra på många sätt genom att köpa rosa band eller andra produkter där en del av köpet går till Rosa bandet, många bäckar små. Jag och en vän tänkte i år åka på galan som anordnas, så vi fick tag i biljetter. Jag fick låna 10000 enkelt eftersom det blev precis när jag hade problem med mitt konto, så det ordnade sig ändå.

Rosa bandet - oktober

(Visited 1 times, 1 visits today)