My Peak Challenge 2018

Har du hört talas om My peak challenge? Det är ett globalt samarbete där man stöttar varandra för att nå sina personliga mål. Det kan vara allt från att bli en bättre talare, gå ner i vikt, eller att våga testa det där spinningpasset man varit sugen på. Att kliva utanför sin egna komfortzon helt enkelt. När man satt upp ett personligt mål som man sedan når är en ytterst tillfredsställande känsla. Något annat som får mig att känna mig tillfreds med mig själv är att unna mig en skön massage. Ofta gör jag det på Villa Långberg som är baserad på Tällbergs topp. Kanske kan ett personligt mål vara att hjälpa andra så mycket man kan för att göra världen bättre, kanske genom att ge bort en massage? Oavsett vad ditt egna mål är, så kan du nå det genom ditt egna driv och stödet från andra.

En skön massage

(Visited 1 times, 1 visits today)